John Mayer / Shadow Days

in

John Mayer / Shadow Days


John Mayer’den Yepyeni Bir Single!

John Mayer’in önümüzdeki aylarda yayınlanacak yeni albümü “Born and Raised”in çıkış şarkısı “Shadow Days” oldu ve şarkı http://jhnmyr.tumblr.com  adresinde hayranlarının beğenisine sunuldu. John Mayer hayranlarının merakla beklediği bu şarkı sadece 24 saatte 82000 kez dinlendi!
Yeni Albüm “Born And Raised” Ve Şarkı Listesi!
 Albümleri 17 milyonu aşan satış rakamına ulaşmış, 7 Grammy Ödüllü John Mayer, merakla beklenen yepyeni albümü “Born and Raised” ile yakında müzikseverler ile buluşuyor!
John Mayer / Shadow DaysDaha önce Rolling Stones, B.B. King, Joe Cocker gibi isimlerle çalışmış olan Don Was prodüktörlüğünde kaydedilen “Born and Raised” önümüzdeki aylarda yayınlanıyor!
Haberin devamı için tıklayınız!

Rock müzikten blues’a hip-hop’tan country’e kadar uzanan geniş yelpazedeki şarkılarıyla ve albümleriyle müzik dünyasının başarılı isimlerinden biri olan John Mayer; şimdiye dek Eric Clapton, BB King, Herbie Hancock, Dixie Chicks, Jay Z ve Alicia Keys gibi başarılı sanatçılarla ortak çalışmalara imza attı.

This information box about the author only appears if the author has biographical information. Otherwise there is not author box shown. Follow SORA on Twitter or read the blog.

GameStick

Özel Teklif

www.benimrentacar.com 'da size özel % 25 indirim fırsatını kaçırmayın.

Kupon Kodunuz: 7356oles

İletİŞİm

s.hacihasanoglu@gmail.com